Tempat dating best di johor

Mula-mula tu kita orang bantai cemolot je dalam kereta, tapi oleh sebab tangan Ana ni dah gatal nak pegang kontol aku, aku pun bagi lah. Aku mula dilancapkannya lepas aku tak sengaja terlanggar dia. Aku memang yang sebenarnya geram kat bontot dia yang bulat tu ambil kesempatan la ramas bontot dia kuat-kuat.

Pastu, aku berpengalaman di lancap oleh seorang nyonya cina yang dah agak tua. Nyonya cina ni pulak aku tengok asyik tengok aku je. Jadi dia pun keluar la dengan aku dengan memakai tudung, berbaju t kolar bulat dan berseluar track yang sendat tu. First time keluar dengan dia aku dah boleh pegang-pegang tangan dan peha dia. Pastu aku cium dia dari kepalanya yang bertudung, turun ke pipinya, ke bibirnya, pastu ke dadanya, perutnya, tundunnya, pehanya, betisnya dan tapak kakinya. Matanya tertutup rapat, mulutnya pulak mendesah kecil.

Dia pun pilih baju gak, tapi kat area pakaian perempuan la. Malah aku mula French kiss dalam kereta kat parking area yang kosong. Aku pun keluarkan kontol aku dan suruh dia lancapkan. Akhirnya memancut aku lepaskan air mani atas peha dia yang gebu tu.

Yang aku perasan, masa dia keluar tu, dia lupa nak nersihkan kesan air mani aku yang nampak pekat berwarna putih kat dagu dia. Laki dia tak ceraikan dia, tapi suruh dia balik indon pada minggu tu jugak. Jadi sementara dia menghabiskan sehari dua lagi di Malaysia tu, aku pun bedal la dia cukup-cukup. Time aku kenal dia tu, dia masih sekolah tingkatan 5. Aku berkenalan dengan dia masa aku ke kedai runcit yang kat area taman perumahan aku.

Tiap hari dia balik lewat je, sebab berdating dengan aku dalam bilik stor sampai malam. Aku time tu tertarik dengan body dia yang slim tapi bontot dia besar.

Kalau korang tak tahu toto tu apa, toto tu adalah tilam yang nipis yang boleh lipat-lipat macam selimut. Adalah dalam 2 hari aku ambik cuti, stay kat hotel dengan akak indon cleaner tu. Selama 2 hari tu lah kita orang buat projek sampai rasa penat gila. Aku pun memancut kat mulut dia dan sebilangan kecil tu terpancut kat pipi dan dagu dia. Esoknya kita orang jumpa kat tempat kerja, dia bagi tahu laki dia mengamuk gila malam tu. Sambil kita orang pilih-pilih baju kat rak yang sama tu, dia selamba pegang kontol aku. Di lancapkannya kontol aku dan sambil tu aku ramas-ramas bontot dia. Nyonya tu pulak senyum je sambil aku tengok berkali-kali dia telan air liur tengok kontol aku yang memancut air mani yang banyak gila tu.

Lenguh-lenguh gila badan aku memerah nafsu selama 2 hari tu. Akak ni pulak main rela je, aku pun sedap je lah jadi laki part time dia. Aku sengaja parking kereta aku jauh sikit dari rumah dia. Pastu dia pun keluar la dari kereta aku lepas kami dah puas. Aku yang memang gilakan dia dan sanggup jadi laki dia walau pun dia tua gila dari aku biarkan je lah. Dah lah dah 2 hari tak balik, tak call, tak bagi tahu pergi mana, pastu bila balik ada air mani kat dagu. Pastu dia datang ke bahagian lelaki, dia pilih baju lelaki. Nyonya tu bagi aku no phone tapi sampai sekarang aku tak call. Dan akhirnya, aku berkenalan dengan seorang awek yang masih sekolah.

Sampailah kepada satu peristiwa yang aku tak dapat lupa sampai sekarang.

Kami telah terlanjur time aku dating dengan dia masa weekend.

Pastu dah stim gile punya pasal, aku selak seluar dalam dia. Lepas dari hari tu, aku dah jadi suami kedua baginya. Selama 3 tahun tu jugalah 3 orang bayi yang terhasil dari perhubungan kami.

Aku selit kontol aku kat cipap dia, tapi akak cleaner indon tu tekan body dia buatkan kontol aku terus terjerumus ke dalam lubang cipap dia. Aku siap belikan dia toto supaya kita orang boleh main dengan lebih selesa kat dalam stor tu. Selama 3 tahun aku kerja kat sana, boleh kata selalu aku main dengan akak indon tu. Muka anak-anak dia memang sebijik macam muka aku, putih. Akak ni punya la kemaruk dengan aku, dia sampai tak nak balik. Aku yang tak tahu nak port mana, stay la hotel dengan dia. Nyonya cina tadi tu pun sambung pegang kontol aku yang dah keras gila tuh. Meleleh la air mani aku kat peha dia mengalir turun sampai ke buku lali.

Dan aku juga dah berterus terang kat dia yang aku cukup stim kalau tengok dia pakai seluar track yang sendat tu. Cutinya kalau kat mesin basuh je lah atau kalau aku jemu.

727 Comments

  1. You can also try widening your preferences so you don't restrict your matches too much.

  2. That photo, published five years ago, captured Rose and West at the zenith of their crazy infatuation, looking sexier and more in love than anyone has looked, maybe ever, their pheromonal forces eradicating any inhibition.

  3. It depends on where you go and how your standards are on the scale from average to hell no.

  4. Social Clout: 2,900 Facebook likes; 2,145 Twitter followers Twitter Handle: @Project Soulmate Bragging Rights: featured in Glamour magazine After seeing people go crazy for “The Hottest Celebrity Bachelors” publication year after year, Oshima wanted to show people there are sexy, eligible bachelors all around them.

  5. Thomas Baptiste "Tom" Morello (born May 30, 1964) is an American musician, singer, songwriter, actor and political activist.

Comments are closed.